TEL.0113 38 31 88
WHATSAPP 0631 97 88 60

Over ons

Bij ons weet u altijd wie u aan de telefoon krijgt. Geen keuzemenu of medewerkers die u nog nooit heeft gesproken. Persoonlijke aandacht en korte lijnen vinden wij belangrijk.

Wie zijn wij? We zijn een familiebedrijf dat in 1997 opgericht is met een no-nonsense houding. Een jong en gedreven team dat bestaat uit Lizzy Hoogesteger, Davy Hoogesteger, Karin Hoogesteger – Van Gessel en Corné van Gessel. U kunt bij ons terecht voor onafhankelijk advies en bemiddeling in alle soorten verzekeringen en hypotheken, alles zorgeloos bij elkaar onder één dak, dat is wel zo gemakkelijk. Transparantie, betrouwbaarheid en deskundigheid zijn een aantal belangrijke speerpunten binnen ons bedrijf. Volledige openheid zodat u weet waar u aan toe bent en zodoende achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek met ons? Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak.

 

Nieuws

25 juni 2016

Sinds kort kunt u ook bij ons terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies. Wij zijn betrouwbaar, deskundig en snel. Bij ons geen kleine lettertjes of onduidelijkheden maar helder en …
Lees meer

15 maart 2017

Dan zijn er ook voor jou mogelijkheden! Goed nieuws…! Wist jij al dat je vanaf heden geen 3 jaar ZZP’er moet zijn om een hypotheek met NHG aan te kunnen vragen? Sinds 1 december 2016 is dit verkort naar één jaar. Zzp’ers hebben nu meer mogelijkheden om een verantwoorde en betaalbare hypotheek met NHG af te […]
Lees meer

9 januari 2017

Zoals we inmiddels ieder jaar gewend zijn, zijn er ook in 2017 weer een aantal financiële veranderingen. Welke veranderingen worden er doorgevoerd en wat houdt dit in? Iedere situatie is persoonlijk en hierdoor kan dit wel eens positief voor jou uitpakken. De hypotheeknormen zijn in ieder geval iets ruimer dan in 2016!
Lees meer

2018 © Van Gessel en Van Gessel | Een Zakelijke Website