TEL.0113 38 31 88
WHATSAPP 0631 97 88 60

Verzekeringen

Er zijn vele soorten verzekeringen en mogelijkheden. Maar welke verzekering heeft u nu echt nodig? Wat is belangrijk en noodzakelijk en wat kan als aanvulling dienen? Dat zijn vragen die soms moeilijk door u zelf beantwoord kunnen worden. Het is van belang dat u een juiste afweging maakt wanneer u iets wel of niet wil verzekeren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Uw zoontje schiet per ongeluk een bal door de ruit van uw buren. U bent ergens op visite en laat per ongeluk uw koffie op de bank vallen. Tijdens uw vakantie wordt de fotocamera gestolen. Niet plezierig, maar het kan iedereen gebeuren. Misschien wilt u een paar jaar eerder stoppen met werken en het inkomen tot aan gepensioneerd gerechtigde leeftijd met een verzekering opvangen? Mogelijk verhuist u naar een andere woning of koopt u een andere auto. Wij mensen zijn continu in beweging, voortdurend vinden er veranderingen plaats, het is fijn dat u dan om advies kunt vragen.

Nieuws

25 juni 2016

DNB: uitzonderlijk veel spaargeld opgenomen. Nederlanders hebben het afgelopen jaar “uitzonderlijk veel” spaargeld opgenomen. In totaal gaat het om ongeveer ….
Lees meer

18 oktober 2016

Woningverkoop bijna 30 procent gestegen Geplaatst op 17 okt 2016 , bijgewerkt 17 okt 2016, 12:00 In september steeg de woningverkoop met 28,7% vergeleken met dezelfde maand vorig jaar. In totaal verwisselden afgelopen maand 21.009 woningen van eigenaar, zo blijkt uit cijfers van het Kadaster. Net als in de afgelopen maanden waren alle woningtypen meer […]
Lees meer

15 maart 2017

Dan zijn er ook voor jou mogelijkheden! Goed nieuws…! Wist jij al dat je vanaf heden geen 3 jaar ZZP’er moet zijn om een hypotheek met NHG aan te kunnen vragen? Sinds 1 december 2016 is dit verkort naar één jaar. Zzp’ers hebben nu meer mogelijkheden om een verantwoorde en betaalbare hypotheek met NHG af te […]
Lees meer

2018 © Van Gessel en Van Gessel | Een Zakelijke Website