Uw kostbare spullen verzekerd

Uw kostbare spullen verzekerd

Veilig en goed verzekerd

Verzekeringen, ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de maatschappij. Voor alles kunt u tegenwoordig een verzekering afsluiten. We houden nou eenmaal van zekerheid en veiligheid. Maar welke verzekeringen zijn nou noodzakelijk en welke zijn er overbodig. Wellicht dat u daar zelf nog uit kunt komen, maar welke verzekering past bij u en waar zijn deze verzekering het goedkoopst? Of het nou gaat om een auto, reis, werk of woonverzekering. Wij zoeken de verzekering die bij uw wensen past.

Woonverzekeringen

Uw opstal moet verzekerd zijn voor bijvoorbeeld woningbrand. En je hebt nog een aantal aanvullende verzekeringen die wij in de basis adviseren, zoals een aansprakelijkheidsverzekering en inboedelverzekering. Daarnaast zijn er verzekeringen die soms ook wenselijk zijn zoals een rechtsbijstandsverzekering of een reisverzekering. Welke verzekeringen bij uw persoonlijke situatie passen zoeken we samen uit. We zoeken de verzekeraar die het beste aansluit en een voordelige premie kent. Het is verstandig om uw lopende verzekeringspakket af en toe door te nemen. Past alles nog bij uw situatie? Maak gerust een afspraak zodat we alles samen kunnen doornemen.

Lees meer

Verkeersverzekeringen

Of u nu een nieuwe auto, motor, brommer of camper heeft aangeschaft, alle voertuigen moeten in Nederland minimaal WA verzekerd zijn. Wat verzekerd is, hangt af van de dekking die u kiest. De dekking voor Wettelijke Aansprakelijkheid (=WA) is verplicht. Daarnaast kunt u uw voertuig verzekeren tegen schade met de dekking Beperkt Casco of Allrisk. Maar welke dekking past bij u en welke verzekaar biedt de goedkoopste premie in combinatie met goede voorwaarden? Wij zoeken het voor u uit.

Lees meer

Bedrijfsverzekering

Bent u zelfstandig ondernemer? Dan houdt u zich het liefst bezig met uw eigen business. Dat is ten slotte het vak waar u voor gekozen heeft! U heeft een bedrijf te leiden en een belangrijk onderdeel van een degelijke bedrijfsvoering is het orde hebben van uw verzekeringen. Welke bedrijfsverzekeringen zijn er allemaal, welke heeft u nodig en wat gaat dit kosten?

Lees meer

Onze 7Zekerheden

U wilt natuurlijk weten wat u aan ons heeft. Want we snappen ook wel dat u snel uw financiële zaken op orde wilt hebben en weer door wilt. Daarom vertellen we u snel waar wij ons sterk voor maken.

Lees er hier meer over

Ha, ik ben Davy
Uw persoonlijke
verzekering adviseur

Heeft u vragen over uw verzekering, zowel particulier als zakelijk, of wilt u meer informatie over welke verzekering bij uw situatie past? Neem contact met mij op!