Goed verzekerd de weg op, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Of u nu een nieuwe auto, motor, brommer of camper heeft aangeschaft, alle voertuigen moeten in Nederland minimaal WA verzekerd zijn. Wat verzekerd is, hangt af van de dekking die u kiest. De dekking voor Wettelijke Aansprakelijkheid (=WA) is verplicht. Daarnaast kunt u uw voertuig verzekeren tegen schade met de dekking Beperkt Casco of Allrisk. Maar welke dekking past bij u en welke verzekeraar biedt de goedkoopste premie in combinatie met goede voorwaarden? Wij zoeken het voor u uit.

Een korte uitleg over de 3 verschillende dekkingen:
• WA (Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen)
Dit is een wettelijk verplichte verzekering. Dit betekent dat u strafbaar bent wanneer u niet voldoet aan deze verplichting. Materiële of lichamelijke schade die u met uw voertuig toebrengt aan derden worden door deze verzekering gedekt. Met de WA-dekking bent u alleen niet verzekerd voor schade aan uw motorvoertuig zelf. Hier zijn de dekkingen Beperkt Casco en Volledig Casco voor.

• WA + Beperkt Casco
Met een Beperkt Cascodekking is uw auto verzekerd tegen onder andere brand-, storm-, ruit-, joyriding-, inbraak- en diefstal schade.

• WA + Volledig Casco
Met een Volledig Cascodekking is uw voertuig verzekerd tegen brand, storm, ruit, joyriding, inbraak- en diefstal schade, maar ook schade door een aanrijding, botsen, omslaan, te water gaan, van de weg raken of baldadigheid van anderen of een ander van buiten komend onheil. Deze dekking wordt ook wel Allrisk genoemd.

Wat kost een verkeersverzekering?
Natuurlijk kijkt u als eerste naar de premie van een verzekering. Deze is afhankelijk van veel factoren. Zoals het merk en type voertuig, het gewicht en de waarde van het voertuig, het aantal kilometers per jaar, de leeftijd van de bestuurder en de woonplaats. Voor extra korting is het van belang of u schade vrije jaren heeft opgebouwd. Naast de premie zijn de voorwaarden ook belangrijk en goede hulp bij het afwikkelen van een schade is een fijne gedachte.

Uw verkeersverzekering is bij ons in goede handen!
• We bekijken de mogelijkheden bij verschillende verzekeraars;
• Met ons advies heeft u de beste premie;
• Wij bieden altijd hulp bij schade en afwikkeling van de schade;
• Hebben zeer goede mogelijkheden voor bestuurders onder de 24 jaar.

Ha, ik ben Davy
Uw persoonlijke
verzekering adviseur

Heeft u vragen over uw verzekering, zowel particulier als zakelijk, of wilt u meer informatie over welke verzekering bij uw situatie past? Neem contact met mij op!