Onze zeven zekerheden

Onze zeven zekerheden

Je wilt natuurlijk zekerheid omtrent je verzekering en over je hypotheek. Maar wat kunnen wij hierin voor jou betekenen en waarom moet je voor de scherpste verzekeringen nou juist bij ons zijn? Wij zijn een onafhankelijk financieel advies bureau die zeer flexibel zijn en graag persoonlijk bij je thuis langskomen om jou wensen en jou situatie in kaart te brengen. Vervolgens gaan wij voor je opzoek naar de verzekering of de hypotheek die het beste bij je situatie past. Dit allemaal door kort te schakelen en je snel te voorzien van het juiste advies.

1. Transparant en duidelijk

Financieel advies over hypotheken en verzekeringen is voor veel mensen geen dagelijkse taal. Daarom vinden wij het belangrijk om ‘gewoon’ alles uit te leggen in een begrijpelijke taal. Het is een must dat alles met je besproken wordt bij het aangaan van een hypotheek of verzekering.

2. Ook advies in de avond

Wij begrijpen maar al te goed dat je overdag niet altijd flexibel bent door bijvoorbeeld werk of kinderen. Daarom is het bij ons ook mogelijk om in de avonduren af te spreken. Een rustig moment om de hypotheek of verzekeringen samen door te nemen. Dit kan bij ons op kantoor in Kapelle, maar ook bij jouw aan huis. Letterlijk en figuurlijk dus aan de keukentafel! Welke avond komt het je gelegen?

3. Korte persoonlijke lijnen

Bij ons geen keuzemenu aan de telefoon. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Wanneer je ons inschakelt voor het regelen van je hypotheek of verzekering, behandelen wij als adviseur het gehele traject met jou. Tussentijds geen wijziging van adviseur of iemand anders die je dossier behandelt. Daarnaast zijn wij voorstander van laagdrempelig contact, een Whats-appje met een dringende vraag of s’avonds telefonisch overleggen? Geen probleem!

4. Flexibel en snel schakelen

Als je een vraag hebt, wil je daar het liefst zo snel mogelijk antwoord op. Wij stellen ons flexibel op zodat je ons altijd laagdrempelig en snel weet te vinden. Belangrijke zaken blijven bij ons niet liggen!

5. Altijd een passende oplossing

We doen dagelijks ons uiterste best om je optimaal te helpen. Zo zoeken we altijd naar de beste oplossing behorende bij je persoonlijke situatie.

6. Alle specialisten op 1 plek

Ons bedrijf bestaat van oudsher al ruim 45 jaar. Sinds februari 2019 hebben wij een locatie in Kapelle geopend. Je bent bij deze locatie van harte welkom. Spreek je liever bij jou aan huis af, ook geen probleem onze adviseurs komen graag bij je langs. Handig toch!

7. Volledig onafhankelijk

Een onafhankelijk advieskantoor, dat betekent dat wij geen binding hebben met welke verzekeraar of geldverstrekker dan ook. Zo hebben we keuze uit meer dan 30 hypotheekaanbieders. Misschien heb je zelf voorkeur voor een bepaalde partij? Of juist ervaring met een geldverstrekker of verzekeraar waar je liever geen zaken mee doet. In alle andere situaties kijken we naar de partij die het beste bij je persoonlijke situatie past!