Een goede verzekering of hypotheek als particulier

Een goede verzekering of hypotheek als particulier

Een goede hypotheek of verzekering

Verzekeringen, ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de maatschappij. Voor alles kun je tegenwoordig een verzekering afsluiten. We houden nou eenmaal van zekerheid en veiligheid. Maar welke verzekeringen zijn nou noodzakelijk en welke zijn in jouw situatie overbodig? Door het vele aanbod in verzekeringenland is het soms moeilijk zelf een keuze te maken. Welke verzekeraar kies je en welke dekking? En wat zijn de kleine letters? Wij houden ons er graag mee bezig! Of het nou gaat om een auto-, reis-, werk- of woonverzekering. Wij adviseren je graag en hierin zijn wij wederom: onafhankelijk van welke verzekeraar dan ook.

Datzelfde geldt voor het afsluiten van een hypotheek. Je wil hierbij goed en duidelijk advies, in begrijpelijke taal. Wij helpen je er graag bij. En wist je dat we keuze hebben uit meer dan 30 geldverstrekkers? We zoeken de partij die het beste bij jou wensen aansluit.

Afspraak inplannen

Snel naar het onderwerp dat past bij jou

Lees meer over schadeverzekeringen.

Bij Van Gessel WoonwijZ vinden we het belangrijk om jou goed op de hoogte te brengen van de mogelijkheden van de verzekeringen. Met de uiteenlopende mogelijkheden kun je jezelf namelijk indekken voor allerlei vervelende gebeurtenissen en situaties. Dat zijn er best veel, en misschien zijn ze niet allemaal van toepassing op jouw leven. Toch is het handig er eens naar te kijken. Je kunt namelijk niet alles voorkomen, maar je kunt je er wel op voorbereiden.

Lees meer

Lees meer over de hypotheken.

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies voor het afsluiten van jouw hypotheek in Kapelle, Goes, Hansweert, Yerseke, Krabbendijke of een van de andere omliggende dorpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je een nieuwe woning op het oog? Of misschien zelfs al gekocht? Of wil je jouw huidige hypotheek eens onder de loep nemen? Kan de rente naar beneden of wil je liever een andere aflossingsvorm? Wellicht heb je nog veel meer vragen. Wij helpen jou er graag bij.

Lees meer

Lees meer over een persoonlijke lening.

Het kan voorkomen dat je op korte termijn geld nodig hebt. Je kunt dan bij ons ook terecht voor een tijdelijk krediet, zoals een persoonlijke lening. Tijdelijk of voor een wat langere periode. Een krediet kan dan een oplossing zijn. We hebben keuze uit circa 10 gelverstrekkers. Hoe hoog dit bedrag is, hangt onder andere af van hoeveel je wilt lenen en de looptijd.

Lees meer

Hoi, wij zijn jouw persoonlijke adviseurs.

Heb je vragen over je hypotheek, verzekering of schade? Wij staan voor je klaar, bel of mail ons.

Hoi, wij zijn jouw persoonlijke adviseurs.

Heb je vragen over je hypotheek, verzekering of schade? Wij staan voor je klaar, bel of mail ons.

MailenBellen