Ha, "aankomend" huis eigenaar!

Heb je al een woning of ben je hard op zoek? Of je nu een eerste woning koopt of gaat verhuizen naar een andere woning, het zijn spannende tijden, dat begrijpen we maar al te goed. Je vraagt je af waar je moet beginnen en waar je op moet letten? Vanaf het moment dat wij onze eerste afspraak hebben, zullen we jou helpen. Wij kennen de regels en mogelijkheden van verschillende geldverstrekkers, we hebben maar liefst een keuze uit 30 partijen. Doordat we onafhankelijk zijn, hebben wij geen binding met welke geldverstrekker dan ook. Hierdoor kunnen we goed alle rentes en voorwaarden met elkaar vergelijken.

Heb je een lopende hypotheek en loopt de rentevaste periode binnenkort af? Dan kan het soms verstandig zijn om verder te kijken dan je huidige geldverstrekker. We kijken graag met je mee. Of wil je de hypotheek verhogen om te verbouwen of je woning verduurzamen? Ook dat is vaak gewoon mogelijk. We rekenen graag de mogelijkheden voor je uit. Ook als je de hypotheek bij dezelfde geldverstrekker wilt houden kunnen wij jou van dienst zijn.

Ben je nog hard opzoek naar jouw droomwoning of heb je hem gevonden? Weet je al wat je maximale leencapaciteit is? Dat is de eerste stap, weten wat je maximaal kunt lenen. We geven je graag inzicht in je financiële mogelijkheden.

In de tussentijd kun je op huizenjacht! Schrijf je in als zoekende bij de welbekende sites waar het woningaanbod op staat. Daarnaast is het slim om alle Social Media kanalen van de makelaars in de omgeving te volgen. Vaak wordt nieuw aanbod hier eerder op geplaatst dan op de landelijke websites.

Neem je contact met ons op om een afspraak te plannen? Goed om te weten is dat het eerste gesprek altijd vrijblijvend is. Daarbij maakt het niet uit of je al een woning hebt of nog zoekende bent.

Afspraak inplannen

Snel naar het onderwerp dat past bij jou.

Hoi, wij zijn jouw persoonlijke adviseurs.

Heb je vragen over je hypotheek, verzekering of schade? Wij staan voor je klaar, bel of mail ons.

Hoi, wij zijn jouw persoonlijke adviseurs.

Heb je vragen over je hypotheek, verzekering of schade? Wij staan voor je klaar, bel of mail ons.

MailenBellen