Zakelijk GoedVerzekerd zijn

Zakelijk GoedVerzekerd zijn

Een ondernemer denkt aan een goed verzekerde toekomst.

Ben je zelfstandig ondernemer? Dan ben je het liefst bezig met je eigen business. Dat is ten slotte het vak waar je voor gekozen hebt. Maar je hebt een bedrijf te leiden en een belangrijk onderdeel van een degelijke bedrijfsvoering is het orde hebben van de verzekeringen. Welke bedrijfsverzekeringen zijn er allemaal, welke heb je nodig en wat gaat dit kosten?

Nederland is een ondernemend land en telt meer dan 1 miljoen zelfstandigen (CBS). Hardwerkende professionals die dag in, dag uit bezig zijn met hun vak. Bij ondernemen hoort echter ook risico nemen. Sommige risico’s neem je zelf, maar sommige wil je verzekeren. Veel zaken zijn verstandig om binnen een bedrijf te verzekeren tegen onverwachte schade. Of dit nu gaat om een inkomstenverzekering bij ziekte van personeel of een schadeverzekering bij onverwachte schade aan het pand of andere eigendommen. De risico’s die ondernemers lopen zijn vaak uiteenlopend en verschillend. Er zijn ook specifieke risico’s zoals cyberrisico’s, voorraadverlies of een onderbroken toevoer. Wij brengen deze risico’s samen met jou in kaart en geven graag advies over het wel of juist niet verzekeren van deze risico’s.

Als onafhankelijk adviseur hebben wij keuze uit heel veel verzekeraars. We gaan op zoek naar de verzekeraar die het beste aansluit bij jouw wensen, situatie en onderneming.

Weet dat je altijd op ons kunt rekenen. We helpen je graag bij het melden van schade. We zullen je ontzorgen zodat jij je kan richten op hetgeen waar je goed in bent. Daarnaast is het prettig dat er geregeld bekeken wordt of jouw verzekeringen nog passen bij de huidige situatie van jouw bedrijf. Is er iets gewijzigd? Verhuizing, groei, krimp of uitbreiding van de werkzaamheden? Je kunt ons altijd benaderen, we zullen bekijken of aanpassingen binnen de verzekeringen noodzakelijk zijn.

Afspraak inplannen

Snel naar het onderwerp dat past bij jou

Schadeverzekeringen voor de ondernemer

Er zijn veel verschillende soorten schadeverzekeringen. Sommige verzekeringen, bijvoorbeeld de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) is onmisbaar voor iedere ondernemer. Of je nu als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP’er) werkzaam bent of een onderneming met 10 personeelsleden hebt. Er zijn risico’s die je als ondernemer goed zelf kan en wil dragen, maar er zullen ook risico’s zijn die noodzakelijk zijn om te verzekeren. Ieder bedrijf is immers anders en maatwerk is daarom noodzakelijk. Graag leggen we hieronder kort uit welke verzekeringen er zijn.

Lees meer
aov

Meer over onze financieringsmogelijkheden

Als ondernemer wil je flexibiliteit voor je bedrijf. Investeren op de momenten dat het nodig is. Een zakelijk krediet is daarom ideaal, hiermee financier je een langlopende investering of eenmalige grote uitgave voor jouw bedrijf. Je wilt ten slotte door met je bedrijfsplannen. Bij Van Gessel WoonwijZ zorgen we ervoor dat je zakelijk kunt lenen op de manier die het beste past bij jouw bedrijfsplannen. Onze deskundige specialisten geven doordacht advies op maat en zorgen ervoor dat jouw zakelijke lening volledig aansluit bij je doel.

Lees meer

Hoi, wij zijn jouw persoonlijke adviseurs.

Heb je vragen over je hypotheek, verzekering of schade? Wij staan voor je klaar, bel of mail ons.

Hoi, wij zijn jouw persoonlijke adviseurs.

Heb je vragen over je hypotheek, verzekering of schade? Wij staan voor je klaar, bel of mail ons.

MailenBellen