Verzekerd van een goed advies

Verzekerd van een goed advies

Bouwen op ervaring én persoonlijke aandacht

Bij van Gessel WoonwijZ ben je zeker van kwalitatief en onafhankelijk financieel advies. Wij als financieel adviseur kunnen je helpen bij het vinden van een passende verzekering of hypotheek. Of je nou starter bent of een hypotheek wilt oversluiten. We zullen voor jou altijd opzoek gaan naar een passende oplossing die aansluit bij je wensen. Daarnaast adviseren we je graag bij het vinden van een passende verzekering voor je auto, je bedrijf of de wereldreis die op de planning staat. Aan de hand van je wensen en eisen, zorgen wij voor de perfecte verzekerings match. Dit alles doen we persoonlijk, transparant en flexibel.

Dit zijn wij!

Wij zijn Karin, Corne, Lizzy en Davy. Wij staan je dagelijks te woord met onafhankelijk financieel advies. Wil je meer inzicht in je verzekering of kun je meer hulp gebruiken bij het vinden van een passende hypotheek? Bekijk waar wij in gespecialiseerd zijn en neem direct contact op met de juiste persoon. Zo kunnen wij nog sneller schakelen en jou snel op weg helpen.

Afspraak inplannen

Alle specialisten op 1 plek

We proberen ons zo flexibel mogelijk op te stellen. Je kunt bij ons terecht aan de Weststraat in Kapelle. Dit kan zowel overdag als in de avonduren. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij bij je langs komen om in een voor jouw vertrouwde ruimte te overleggen.

Weststraat 27
4421 AC Kapelle

+31 (0)113 383 188

Onze 7 Zekerheden

Je wilt natuurlijk weten wat je aan ons hebt. Want we snappen ook wel dat je snel je financiële zaken op orde wilt hebben en weer door wilt. Daarom vertellen we je snel waar wij ons sterk voor maken.

Lees er hier meer over