Verzekerd van een goed advies

Verzekerd van een goed advies

Welkom, aangenaam!

Bij van Gessel WoonwijZ bent u zeker van kwalitatief en onafhankelijk financieel advies. Wij als financieel adviseur kunnen u helpen bij het vinden van een passende verzekering of hypotheek. Of u nou starter bent of een hypotheek wilt oversluiten. We zullen voor u altijd opzoek gaan naar een passende oplossing die aansluit bij uw wensen. Daarnaast adviseren we u graag bij het vinden van een passende verzekering voor uw auto, uw bedrijf of de wereldreis die op de planning staat. Aan de hand van uw wensen en eisen, zorgen wij voor de perfecte verzekerings match. Dit alles doen we persoonlijk, transparant en flexibel.

Dit zijn wij.Wie ben jij?

Wij zijn Karin, Corne, Lizzy en Davy. Wij staan u dagelijks te woord met onafhankelijk financieel advies. Wilt u meer inzicht in uw verzekering of kunt u meer hulp gebruiken bij het vinden van een passende hypotheek? Bekijk waar wij in gespecialiseerd zijn en neem direct contact op met de juiste persoon. Zo kunnen wij nog sneller schakelen en u snel op weg helpen.

Afspraak inplannen

Alle specialisten op 1 plek

We proberen ons zo flexibel mogelijk op te stellen. U kunt bij ons terecht aan de Weststraat in Kapelle. Dit kan zowel overdag als in de avonduren. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij bij u langs komen om in een voor u vertrouwde ruimte te overleggen.