Levensverzekering

Als iemand overlijdt, is dat al verdrietig genoeg. Het kan een prettig idee zijn dat je jouw nabestaanden niet met (hoge) financiële zorgen achterlaat. Een overlijdensrisicoverzekering kan hiervoor de oplossing zijn. Deze keert een geldbedrag uit aan de nabestaanden bij overlijden. Je kunt zelf aangeven wie de begunstigde van de uitkering moet zijn. Dit kan de geldverstrekker, maar ook je partner of kinderen zijn. Je zakelijke partner kan ook begunstigde zijn, dan praten we over de compagnonsverzekering.

De kosten van een overlijdensrisicoverzekering zijn onder andere afhankelijk van de leeftijd, het verzekerde bedrag en de looptijd. We maken graag een offerte voor je.
Daarnaast heb je misschien een bestaande levensverzekering? Er zijn veel verschillende soorten. Heb jij een levensverzekering en kom je er zelf niet aan uit hoe de polis in elkaar zit? Wordt er een bedrag opgebouwd of keert hij alleen uit bij overlijden? Vraag ons om advies. We nemen graag jouw polis door zodat je weet waar je premie voor betaalt.

Als laatste is er nog een heel ander soort levensverzekering, dat is de uitvaartverzekering. Deze verzekering doet een uitkering wanneer iemand overlijdt, met de uitkering hiervan bekostigen jouw nabestaanden de uitvaartkosten. Heb jij nog geen uitvaartverzekering? Vraag gerust een offerte bij ons op.

Afspraak inplannen

Snel naar het onderwerp dat past bij jou.

Hoi, wij zijn jouw persoonlijke adviseurs.

Heb je vragen over je hypotheek, verzekering of schade? Wij staan voor je klaar, bel of mail ons.

Hoi, wij zijn jouw persoonlijke adviseurs.

Heb je vragen over je hypotheek, verzekering of schade? Wij staan voor je klaar, bel of mail ons.

MailenBellen