Hypotheek oversluiten of verhogen om te verbouwen of verduurzamen?

Heb je nu al een hypotheek en geen verhuiskriebels? Loopt de rentevaste periode binnenkort af? Dan doe je er wellicht goed aan om eens verder te kijken dan de huidige geldverstrekker. De huidige hypotheek onderbrengen bij een andere geldverstrekker heeft de benaming ‘’oversluiten’’. Dit kan soms heel aantrekkelijk zijn. Op het moment van oversluiten mag je met de hypotheek gaan en staan waar je wilt. Dit kan resulteren in een geldverstrekker met bijvoorbeeld een lagere rente.

Staat de rente nog wat langer vast? Ook dan kan oversluiten soms voordeel opleveren. Dit is afhankelijk van een aantal factoren en kunnen wij voor jou uitrekenen. Dan is snel inzichtelijk of er een voordeel te behalen is.

Afspraak inplannen

Wil je verbouwen of verduurzamen?

Wil je graag jouw verbouwplannen doorzetten? Of zoals aan de orde van de dag op dit moment, je woning verduurzamen? Maar heb je de benodigde middelen niet op je spaarrekening staan? Heb je wel eens gedacht aan het verhogen van je bestaande hypotheek of het afsluiten van een 2e hypotheek om je dromen te realiseren. Doorgaans wordt het geldbedrag dan in een bouwdepot gestort waarbij je middels facturen declaraties kunt indienen. Soms is een vrije opname ook mogelijk, dat is afhankelijk van diverse voorwaarden. We zoeken het graag voor je uit. Daarnaast is oversluiten naar een andere geldverstrekker soms ook aantrekkelijk. Graag bespreken we met jou de wensen, zodat wij aan de slag kunnen om alle mogelijkheden in kaart te brengen. Geen situatie is ons te gek, we zoeken het graag uit!

Aflossingsvrij deel omzetten?

Misschien heb je in de huidige hypotheek een aflossingsvrij deel zitten? En wil je liever meer aflossen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De huidige hypotheek kan dan omgezet worden in een andere hypotheekvorm eventueel in combinatie met oversluiting naar een andere geldverstrekker.

Samen bekijken wij graag naar de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Afspraak inplannen

Hoi, wij zijn jouw persoonlijke adviseurs.

Heb je vragen over je hypotheek, verzekering of schade? Wij staan voor je klaar, bel of mail ons.

Hoi, wij zijn jouw persoonlijke adviseurs.

Heb je vragen over je hypotheek, verzekering of schade? Wij staan voor je klaar, bel of mail ons.

MailenBellen