Auto verzekering

Of je nu een nieuwe auto, motor, brommer of camper heeft aangeschaft, alle voertuigen moeten in Nederland minimaal WA verzekerd zijn. Wat verzekerd is, hangt af van de dekking die je kiest. De dekking voor Wettelijke Aansprakelijkheid (=WA) is verplicht. Daarnaast kun je je voertuig verzekeren tegen schade met de dekking Beperkt Casco of Allrisk.

Een korte uitleg over de 3 verschillende dekkingen:
WA (Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen)
Dit is een wettelijk verplichte verzekering. Dit betekent dat je strafbaar bent wanneer je niet voldoet aan deze verplichting. Materiële of lichamelijke schade die je met je voertuig toebrengt aan derden worden door deze verzekering gedekt. Met de WA-dekking ben je alleen niet verzekerd voor schade aan je motorvoertuig zelf. Hier zijn de dekkingen Beperkt Casco en Volledig Casco voor.

WA + Beperkt Casco
Met een Beperkt Cascodekking is je auto verzekerd tegen onder andere brand-, storm-, ruit-, joyriding-, inbraak- en diefstal schade.

WA + Volledig Casco
Met een Volledig Cascodekking is je voertuig verzekerd tegen brand, storm, ruit, joyriding, inbraak- en diefstal schade, maar ook schade door een aanrijding, botsen, omslaan, te water gaan, van de weg raken of baldadigheid van anderen of een ander van buiten komend onheil. Deze dekking wordt ook wel Allrisk genoemd.

Welke dekking past bij jou en welke verzekeraar biedt de goedkoopste premie in combinatie met goede voorwaarden? Wij zoeken het voor je uit. Jouw verkeersverzekering is bij ons in goede handen!

Afspraak inplannen

Hoi, wij zijn jouw persoonlijke adviseurs.

Heb je vragen over je hypotheek, verzekering of schade? Wij staan voor je klaar, bel of mail ons.

Hoi, wij zijn jouw persoonlijke adviseurs.

Heb je vragen over je hypotheek, verzekering of schade? Wij staan voor je klaar, bel of mail ons.

MailenBellen