Uw droom woning in zijn geheel tegen alles verzekerd.

Uw opstal moet verzekerd zijn voor bijvoorbeeld woningbrand. En je hebt nog een aantal aanvullende verzekeringen die wij in de basis adviseren, zoals een aansprakelijkheidsverzekering en inboedelverzekering. Daarnaast zijn er verzekeringen die soms ook wenselijk zijn zoals een rechtsbijstandsverzekering of een reisverzekering. Welke verzekeringen bij uw persoonlijke situatie passen zoeken we samen uit. We zoeken de verzekeraar die het beste aansluit en een voordelige premie kent. Meerdere verzekeringen in een pakket, zorgt er vaak voor dat u pakketkorting krijgt. Het is verstandig om uw lopende verzekeringspakket af en toe door te nemen. Past alles nog bij uw situatie? Maak gerust een afspraak zodat we alles samen kunnen doornemen.

Deze verzekering is wellicht bekend bij u. Een opstalverzekering is verplicht voor iedereen die een koopwoning heeft. Daarnaast is het voor bewoners van huurwoningen mogelijk om met een opstalverzekering het huurders belang te verzekeren.

Met een opstalverzekering verzekert u niet alleen uw woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. De dekking geldt ook voor de onroerende goederen die bij uw huis horen. Zo zijn onder andere ook schuurtjes, schuttingen, leidingen, centrale verwarming en sanitair meeverzekerd.

De term ‘een ongeluk zit in een klein hoekje’ is een vaak gehoorde uitspraak. Als u thuis om u heen kijkt, komt u waarschijnlijk tot de conclusie dat u een hoop spulletjes heeft. En die spullen kunnen allemaal kapot, beschadigen of verloren gaan. U verzekert uw losse spullen in huis, inclusief lampen, gordijnen en bijvoorbeeld losliggend klik laminaat (een vaste vloer, zoals plavuizen of gespijkerd parket, hoort bij de opstalverzekering). Naast schade door brand, blikseminslag en inbraak of diefstal, is ook schade verzekerd door bijvoorbeeld smelten of schroeien. Ook de spullen in uw schuur of berging zijn verzekerd.
Bij beschadiging of het verloren gaan van uw bezittingen, kunt u de inboedelverzekering aanspreken voor de reparatie of vervanging van dit product. Als uitgangspunt voor de polis geldt nieuwwaarde van de inboedel.

Een basisinboedelverzekering kan uitgebreid worden met extra keuzedekkingen. Zoals bijvoorbeeld mobiele elektronica, sieraden of bijzondere bezittingen.

Welke inboedelverzekering met uitbreidingen voor u wenselijk zijn, bespreken we graag samen!

Vrijwel alle Nederlanders hebben een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP). En dat is maar goed ook, want als u aansprakelijk gesteld wordt voor schade of letsel, dan kunnen de kosten flink oplopen. Als iemand door uw toedoen gewond raakt, bent u hiervoor aansprakelijk. U moet dan de schade betalen. Dat kan enorm oplopen, zeker als het letsel ertoe leidt dat het slachtoffer niet meer kan werken. Uw aansprakelijkheidsverzekering dekt die financiële gevolgen van de aansprakelijkheid. Dat geldt voor schade aan spullen en de gezondheid van mensen.

Wat verzekert de aansprakelijkheidsverzekering?
De aansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die u onbedoeld en ongewild anderen toebrengt. De verzekering kent een ruime dekking voor het hele gezin inclusief huisdieren.

Op uw werk, rond uw huis, in het verkeer en als consument loopt u het risico in een juridisch conflict verzeild te raken. Recht hebben is iets anders dan recht krijgen! Dan is het een prettig idee dat u terug kunt vallen op uw rechtsbijstandverzekering.Met de rechtsbijstandverzekering verzekert u zich tegen een lage premie van juridische hulp in vele conflictsituaties. En dat terwijl een uurtje bij de advocaat al gauw meer kost dan een rechtsbijstandverzekering voor een heel jaar!

We houden allemaal van reizen, maar we kunnen niet in de toekomst kijken. Voordat u op reis gaat kunnen er zaken gebeuren maar ook op vakantie kan het misgaan. U bent dan blij dat u een reis- of annuleringsverzekering heeft afgesloten. Of u een kortlopende- of doorlopende reisverzekering wenselijk vindt is afhankelijk van het aantal keren dat u op reis gaat. Ook bij de reisverzekering zijn extra keuzedekkingen naar wens toe te voegen.

Een kortlopende- of doorlopende reisverzekering?
Een kortlopende reisverzekering is ideaal voor iedereen die af en toe op vakantie gaat, deze kunt u namelijk per geboekte reis afsluiten. Als u meer dan één keer per jaar op vakantie gaat, is het vaak voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. De doorlopende reisverzekering dekt naast al uw vakanties ook van te voren geboekte weekendjes weg.

U stelt zelf de dekking samen aan de hand van verschillende modules. Toegang tot een alarmcentrale is standaard meeverzekerd. U bent dus sowieso verzekerd van professionele, wereldwijde ondersteuning in uw eigen taal. Verder kunt u kiezen uit:
• Bagage: u kunt uw bagage verzekeren tegen beschadiging of diefstal;
• Medische kosten: de dekking voor zorgkosten die niet door uw zorgverzekering vergoed worden;
• Ongevallen: deze dekking biedt een vooraf vastgelegde uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval;
• Rechtsbijstand: met deze dekking bent u verzekerd van juridische hulp in het buitenland.

Wat als u plotseling niet op reis kunt vanwege een ongeval, of u moet door familieomstandigheden tijdens de reis onverwacht naar huis? Hiervoor biedt een annuleringsverzekering de uitkomst!

Hallo, ik ben Corne
Uw schadeverzekering
adviseur

Ik sta voor u klaar, heeft u vragen over een schadeverzekering zowel voor het MKB of particulier dan help ik u graag verder op weg. Neem contact met mij op!