Hera Zelfverzekerd

Hera Zelfverzekerd is een verzekering geschikt voor de ondernemer met een eenmanszaak, VOF, CV of een maatschap. Hij is uitstekend geschikt voor de ZZP’er. Deze verzekering keert éénmalig een belastingvrij bedrag uit wanneer je als gevolg van het verlies van een lichamelijke functie niet meer kunt horen, zien of spreken, niet meer mobiel bent of je armen of handen niet meer kan gebruiken. De hoogte van de eenmalige uitkering kan tussen de € 35.000,- en € 200.000,- liggen, wanneer je naar verwachting langer dan 12 maanden een lichamelijke functie verliest.

Met de uitkering kun je je werk of leven opnieuw inrichten, het bestedingsdoel is vrij te bepalen. Maar denk hierbij aan bijvoorbeeld extra zorg, aanpassingen aan de woning doorvoeren of extra hulp inschakelen in de huishouding. Maar ook bijvoorbeeld de opstart van een nieuw of ander bedrijf financieren of het aflossen van een investering.

Het is goed om te weten dat het geen arbeidsongeschiktheidsverzekering is. Een belangrijk verschil is de Hera Zelverzekerd een eenmalige uitkering verstrekt en geen maandelijkse uitkering doet. Daarnaast is deze verzekering niet gekoppeld aan het soort werk dat je doet, de arbeidsongeschiktheidsverzekering doet dat wel.

Graag leggen we jou in een persoonlijk gesprek de verschillen nog eens goed uit. Daarnaast kunnen we een offerte maken, zodat je goed kan vergelijken. Neem je contact met ons op?

Afspraak inplannen

Hoi, wij zijn jouw persoonlijke adviseurs.

Heb je vragen over je hypotheek, verzekering of schade? Wij staan voor je klaar, bel of mail ons.

Hoi, wij zijn jouw persoonlijke adviseurs.

Heb je vragen over je hypotheek, verzekering of schade? Wij staan voor je klaar, bel of mail ons.

MailenBellen