Bedrijfsactiviteiten

Een bedrijfsaansprakelijkheid verzekering (AVB) is onmisbaar voor ieder bedrijf. Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor alles wat er binnen jouw organisatie gebeurt. Je kunt door verschillende partijen aansprakelijk gesteld worden als er iets misgaat. Met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (ook bekend als AVB) ben je verzekerd wanneer je bedrijf aansprakelijk wordt gesteld – en je ook aansprakelijk bent – voor schade aan personen of zaken. Een goede aansprakelijkheids- verzekering is dus onmisbaar!

Daarnaast kennen we de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Als ondernemer loop je het risico om aangesproken te worden op eventuele beroepsfouten. Zoals een verkeerd advies of het verstrekken van onjuiste of onvolledige informatie. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) beschermt u hiertegen. De BAV dekt de zuivere vermogensschade, oftewel de financiële schade.

Bestuurders kunnen zelf ook aansprakelijk gesteld worden tot in hun privévermogen. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering (BCA) dekt de persoonlijke aansprakelijkheid van bestuurders, toezichthouders of commissarissen voor vermeende of gebleken fouten. Het gaat om aanspraken van onder andere de aandeelhouders, de werknemers, de concurrenten en overheidsinstellingen als gevolg van ‘kennelijk onbehoorlijk bestuur’. Jouw bedrijf kan ook verwikkeld raken in een juridisch conflict. Met een leverancier, met een klant, met een medewerker, of bijvoorbeeld de verhuurder van uw pand. In veel gevallen is juridische hulp dan onmisbaar. Als u een advocaat in moet schakelen, brengt dat hoge kosten met zich mee. Op zo’n moment is het goed dat je een zakelijke rechtsbijstandverzekering kunt inschakelen. De meeste rechtsbijstandsverzekeringen bieden een algemene dekking die kan worden uitgebreid met specifieke aanvullende dekkingsrubrieken. Zo kan een rechtsbijstandverzekering op maat worden gemaakt.

Ben je garagehouder? Dan heb je een onderneming die volop in beweging is. Daarbij loopt u onvermijdelijk risico’s. De kosten van schade kunnen hoog oplopen. Daarom adviseren wij jou graag over de garageverzekering voor garagehouders, autodealers en autoschade herstelbedrijven. Die is speciaal voor bedrijven als garagehouders ontwikkeld.

Stel dat een van jouw auto’s betrokken raakt bij een aanrijding, of je beschadig de bestelauto van een klant. Heb je hiervoor dan de juiste verzekeringen? En het risico dat een medewerker of klant letsel oploopt, is ook altijd aanwezig. De garageverzekering beschermt je tegen de financiële gevolgen van deze risico’s met een dekking op maat.

Heb je een bouwbedrijf? Met de Constructieverzekering voor bouwwerken (C.A.R.) ben je verzekerd voor de financiële gevolgen van schade aan- en bij een bouwproject, door bijvoorbeeld van buiten komende oorzaken, brand, storm, water, diefstal en vandalisme.

Afspraak inplannen

Hoi, wij zijn jouw persoonlijke adviseurs.

Heb je vragen over je hypotheek, verzekering of schade? Wij staan voor je klaar, bel of mail ons.

Hoi, wij zijn jouw persoonlijke adviseurs.

Heb je vragen over je hypotheek, verzekering of schade? Wij staan voor je klaar, bel of mail ons.

MailenBellen