Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de zelfstandig ondernemer

3 april 2019

Een veel gehoorde uitspraak is dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) een dure verzekering is. Maar is dat ook zo? De premie voor een AOV hangt helemaal van de persoonlijke situatie af. Een AOV kan naar eigen wensen en dekkingen afgesloten worden. Zo kan er rekening worden gehouden met een langer eigen risico, dit drukt de premie. Daarnaast is de premie voor een AOV fiscaal aftrekbaar en dat is een mooie bijkomstigheid.

gezondheid ondernemer arbeidsongeschiktheidEen AOV zorgt ervoor dat u als ondernemer niet zonder inkomen komt te zitten als u niet (meer) kunt werken door bijvoorbeeld ziekte. U zorgt zelf voor een financieel vangnet, omdat er als ondernemer geen uitkering volgt van een werkgever. Bij onverwachte ziekte, een ongeval of tijdelijke uitschakeling, ontvangt u via een arbeids­ongeschiktheids­verzekering een maandelijkse uitkering.

Bent u zelfstandig ondernemer en wilt u advies? Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en u ontvangt van ons een advies op maat.

Als er vragen of onduidelijkheden zijn, neem gerust contact met ons op.

Van Gessel WoonwijZ | info@vangesselwoonwijz.nl | 0113 38 31 88
U kunt ons ook een Whats App sturen: dit kan naar 06 31 97 88 60


Deel dit bericht