Onafhankelijk hypotheekadvies

3 april 2019

Bij ons bent u aan het juiste adres!

hypotheek adviesHet afsluiten van een hypotheek is maatwerk. Het moet volledig passen bij uw persoonlijke situatie. Samen bespreken we de mogelijkheden en komen we stap-voor-stap bij het advies en de geldverstrekker die het beste aansluit bij de wensen. Denk aan een overbrugging, starterslening, verbouwingsdepot of offerte met lange geldigheid. Uiteraard in combinatie met een gunstige, marktconforme rente. Of je nu gaat starten met een eerste koopwoning, wilt verhuizen naar een andere woning of de hypotheek wilt oversluiten. Voor een volledig onafhankelijk en transparant advies ben je bij ons aan het juiste adres.

Wendy en Jacco hebben naar volle tevredenheid hun hypotheek overgesloten. De rentevasteperiode liep af bij de huidige hypotheekverstrekker. Wendy: ‘’De uitleg was duidelijk en transparant. Vanaf het eerste gesprek wisten wij precies waar wij aan toe waren. En bij vragen mag je altijd bellen/mailen of appen. En wilden wij na het uitbrengen van de offerte toch iets anders? Geen probleem, dan werd de boel gewoon aangepast en kwam er een andere offerte’’ aldus Wendy.’’


Deel dit bericht