Bescherm je werkspullen

11 maart 2024

Werk je dagelijks met gereedschappen, onderdelen of materialen die achter in de laadruimte van je bedrijfsauto liggen? Dan weet je dat het belangrijk is deze te beschermen tegen diefstal en beschadiging want je hebt je spullen nodig om je werk goed uit te kunnen voeren.

Hoe zit het dan met de verzekering? Zijn deze spullen mee verzekerd? Zoals wel vaak gedacht, zijn ze niet automatisch op de autoverzekering meeverzekerd. Je hebt hiervoor een Eigen Vervoersverzekering nodig. Je krijgt hiermee de kosten voor de reparatie of vervangende spullen vergoed. Soms dagwaarde, soms nieuwwaarde. Zo kun je snel weer aan de slag!

Wat dekt de Eigen Vervoersverzekering?
Met de eigen vervoerverzekering zijn jouw goederen 24/7 beschermt tegen beschadiging, verlies of diefstal, waar je ook bent in Europa. Het maakt hierbij niet uit of jij of een werknemer in de bestelbus rijdt. Onderweg, bij het laden en lossen en tijdens opslag als je geparkeerd staat zijn je goederen in je (bestel)auto verzekerd. Soms zijn extra beveiligingsmaatregelen nodig of gelden er hogere eigen risico’s.

Belangrijk om te onthouden: de Eigen Vervoersverzekering dekt enkel je eigen spullen. Vervoer je spullen of lading in opdracht van een ander? Dan heb je de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering nodig. Laat je spullen vervoeren door een ander? Dan is de goederentransportverzekering de juiste verzekering.

Bescherm je bedrijfsmaterialen en zorg dat je altijd klaar bent voor je klus! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de Eigen Vervoersverzekering.


Deel dit bericht